Pipo

11 april 2016

Na een lang weekend weg met de familie, stond er weer een afspraak in het ziekenhuis gepland voor Daan. Eerst naar de plas en poep poli. Proberen om daar te plassen. Uiteindelijk gelukt. Ging er om dat hij wel zijn blaas leeg plast. Dit gecheckt d.m.v. echo. Blaas leeg, wij blij! Nu alleen nog nadenken over oplossing voor plassen zonder morsen met kleine piemel 💡

Daarna kinderarts. Bespreken van bloeduitslagen. Bicarbonaat (waarde voor nierafwijking) bleek nu wel genormaliseerd te zijn! Ook de hulpstoffen van het groeihormoon vallen binnen de normaalwaarden! Uitslag van genetisch onderzoek volgt nog. Wachten ook nog op eindconclusie van triversum (autisme onderzoek), verwachten we eind mei. Op deze losse eindjes na is het verhaal aardig compleet wat Daan betreft!!!

Dan nu weer alle tijd voor Tim… naast logopedie krijgt hij waarschijnlijk indicatie voor peuterspeelzaal gespecialiseerd in taalproblemen. We hebben 2 lieve kanjers, maar ook dubbele zorgen… maar ook 2x zoveel knuffels en 2x zoveel pret!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s