Poep

25 april 2016

Huisarts vandaag maar weer gebeld. Tim had van het weekend weer diarree…. Antwoord van de huisarts; 1x per 3 dagen of 3x per dag is normaal. ‘Pap’ poep is ook normaal. Pas als het waterdun is of bloed, slijm of zwart is dan aan de bel trekken. Waarschijnlijk zijn wel de darmen van Tim zo geïrriteerd dat ze overgevoelig voor lactose kunnen worden. Maar dat is allemaal tijdelijk. We hoeven dus niet zijn eten compleet lactose vrij te maken, maar zouden wel een aantal dingen kunnen veranderen om te kijken hoe hij daarop reageert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s