De uitslag

11 mei 2016

Vandaag gesprek gehad bij het triversum. Voor de eindconclusie van alle psychologische onderzoeken van Daan ivm met zijn contact stoornis. Eindconclusie luid: Daan heeft voldoende kenmerken om te kunnen zeggen dat hij een autisme spectrum stoornis heeft. (ASS)

We hebben weer een hoop informatie gehoord en ook meegekregen om hier mee verder te kunnen gaan. Het officiële verslag wordt nog opgestuurd. Eindconclusie was natuurlijk niet vreemd voor ons, maar zorgt er nu wel voor dat we gerichte therapie, oplossingen, en eventueel medicijnen in de toekomst om Daan een nog gelukkige en zorgzame jeugd te bezorgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s