Tim

23 mei 2016

Afgelopen vrijdag hebben we het officiële verslag van triversum ontvangen. Omdat deze al besproken was tijdens de laatste afspraak, stonden hier geen nieuwe feiten in. Kopie van het verslag gaan naar de kinderarts en huisarts. We hebben zelf een kopie gemaakt voor de basisschool.

Vandaag met Tim naar het consultatie bureau geweest. Een extra ingeplande afspraak vanwege twijfels over ontwikkeling. Bij binnenkomst vroeg de jeugdverpleegkundige meteen of de vve plek bij een peuterspeelzaal al geregeld was. Zij moet dit regelen! Later vandaag heeft zij reactie laten horen dat ze morgen er achteraan gaat bellen. Opnieuw wordt er vooral op de positieve kenmerken gelet. Tim maakt voldoende oogcontact, is nieuwsgierig en ondernemend. Kan prima verbanden leggen en heeft logisch inzicht. Met de logopediste overleggen voor een taaltest; om uitslagen hiervan te vergelijken met eind vorig jaar. Ook moeten we Tim zoveel mogelijk corrigeren voor het op de tenen lopen. Het lijkt erop dat het gewenning is, in plaats van motorisch afwijking. Als er bij de leeftijd van 3 jaar geen verandering in is gekomen, dan volgt mogelijk verwijzing naar de fysiotherapeut.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s