Kinderarts en logopedie

8 juni 2016

Het heeft even geduurd voor deze nieuwe blog. Warmte, vermoeidheid en drukte is daarvan een belangrijke oorzaak.
Vorige week verschillende afspraken in het ziekenhuis gehad voor Daan. Bij de kinderarts kregen we meteen goed nieuws te horen. Uit het genetisch onderzoek komt niets! Hij heeft het juist aantal chromosomen en er zijn ook geen afwijkingen van chromosomen gevonden.
Vanwege de vele plasongelukjes ook zijn piemel bekeken en gemeten. Met een kleine 32 mm is Daan zijn piemel aan de kleine kant. Maar plasbuis en voorhuid zijn goed aangelegd.
Eigenlijk dus alleen maar goed nieuws! Wel blijven we wel 2 jaarlijks onder controle.
Ook nog even naar de oogarts. Het dagelijks afplakken heeft zijn vruchten afgeworpen! Zijn goede oog wordt nu ook een super oog! Wel gaan we nog 3 maanden door met afplakken en dan volgt er een nieuwe meting.

image

Na een heerlijke ochtend met Tim, gingen we vanmiddag naar de logopediste voor een taaltest. Ik vond het eigenlijk best goed gaan, maar toch scoorde hij beneden gemiddeld. Volgende week wil ze nog een articulatie test afnemen en dan brengt ze verslag uit naar het audiologisch centrum. Advies voor nu is toch wel om de vve plek bij een peuterspeelzaal te realiseren. Tim staat hiervoor al op een wachtlijst, maar het consultatie bureau moet de vve indicatie afgeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s