Bloedprikken

1 juli 2016

Vandaag stond er weer bloedprikken gepland  voor Tim. Afgelopen maandag de enige keer deze week een bloedneus gehad, dus wij hadden de hoop dat de uitslagen niet zo slecht meer zouden zijn na vorige week. Papa en mama moesten vandaag werken dus Tim ging samen met opa Henk bloed prikken.  Tim was een grote jongen. Eerst wilde hij niet. Ging vrolijk de kamer in van de prikster, maar zodra hij haar zag wilde hij niet meer en begon te pielen.  Opa heeft hem op schoot genomen en geknuffeld. Tim heeft geen kik gegeven alleen hij wilde de pleister niet op.  Maar toen opa zei dat hij af mocht bij Frida (gastouder) kwam hij er niet meer op terug.

Even na de middag belde de kinderarts met de uitslagen. Bloedplaatjes zijn nu 13. Nog steeds erg laag maar gelukkig wel een verbetering van vorige week. Ook het Hb gehalte is verbeterd; 6,2. De kinderarts was net zoals wij tevreden met deze uitslagen! Medicijnen mogen we mee stoppen. Tenzij Tim weer bloedneuzen krijgt dan moeten we daarmee meteen weer beginnen. 11 juli staat er een nieuwe afspraak bij de kinderarts gepland. Minimaal een uur van te voren moeten we dan eerst bloed laten prikken.

Daan is gelukkig nog helemaal in zijn element zo op het einde van het schooljaar en alle stress om Tim heen. Dat is ook te zien aan zijn rapport! Allemaal positief!!! Vandaag zijn eerste kinderfeestje gehad bij zijn schoolvriend Brandon. Kwam als een stuiterbal thuis maar had zeker genoten!wp-1467810860180.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s