Verjaardagsfeest

11 juli 2016

Vandaag weer met Tim naar het ziekenhuis. Eerst bij de kinderpoli het formulier voor bloedprikken ophalen. Tot zover geen probleem, Tim ging daar al meteen spelen. Daar wilde hij eigenlijk al niet meer weg. Toch mee kunnen krijgen naar de bloedafname. Tim was daar het middelpunt van de wachtkamer! We moesten wel even wachten maar dat hinderde ons niet. Gelukkig kan het elke keer uit zijn vinger bloed worden afgenomen. Stribbelde wel een beetje tegen toen hij de prikkamer in gingen. Maar daarna laat hij het wel gebeuren. Pleister erop en even naar huis. Al snel weer terug naar het ziekenhuis voor de afspraak met de kinderarts. Toch weer redelijk goed nieuws! De bloedplaatjes zijn nu 18, het Hb 6,1. Volgens de kinderarts treed er al genezing in! De uitslag van de ontlasting monster blijkt toch weer een parasiet te zijn. Kinderarts gaat eerdere uitslagen van de huisarts opvragen om te kijken of we hier iets mee moeten doen. Volgende afspraak en bloedprikken is pas 1 augustus!

‘S middags Daan uit school ophalen. Maar ook 2 vriendjes van Daan gaan mee voor zijn kinderfeestje! Gelukkig gaat opa ook mee! Met zijn allen in de auto naar Artis! Na een hoop rennen, klimmen en klauteren dachten we poffertjes te gaan eten, maar het poffertjes huis bleek dicht te zijn. Dan maar met zijn allen weer in de auto om naar de McDonald’s te gaan! De vriendjes en ook opa weer netjes thuis gebracht en dan zelf ook snel weer naar huis. Daan en Tim zijn bekaf na vandaag dus meteen door naar bed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s