Disney

1 augustus 2016

Afgelopen donderdag zijn we met Tim bij de huisartsenpost geweest. Niet vanwege zijn bloedplaatjes, maar een heel vervelend hoestje en weer hoge koorts. Zijn longen en oren waren schoon en ook zijn amandelen zijn normaal. Hij heeft uit voorzorg nog wel een pufje gehad.

Volgende dag gelukkig geen koorts meer en ook het pufje lijkt geholpen te hebben tegen het hoesten! Afgesproken met de huisarts dat we het een paar dagen aankijken.

Vanochtend weer bloedprikken voor Tim voor zijn bloedplaatjes waarde. De uitslag krijgen we te horen via een telefonisch consult. Eerst ff paar boodschappen gedaan en dan snel naar huis in afwachting van het telefoontje!

Tijdens de lunch komt dan het verwachte telefoontje. De bloedplaatjes zijn nu 240 en het Hb is 8,8! Wij zijn zo blij! Natuurlijk blijven we nog onder controle maar dit is zo goed nieuws! En ook zijn verkoudheid lijkt mee te vallen.

Daan is al helemaal in de ban van Disneyland Parijs! Morgenochtend gaan we met de auto naar Davy crocket ranch. We hebben de afgelopen 2 weken gewerkt met een aftelkalender en ook een aantal pictogrammen gaan mee op vakantie. Hopelijk krijgen we door een doktersverklaring een speciale kaart waardoor we de wachtrijen kunnen vermijden. Dit zou voor Daan een hoop prikkels en irritaties schelen.

Op naar een onbezorgde en gezellige vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s