Vakantie

13 augustus 2016

Vandaag thuis gekomen van een heerlijke vakantie! We zijn eerst een weekje in Disneyland Parijs geweest. Paar keer flinke regenbuien gehad, maar de zon heeft overheerst. 

Dankzij de doktersverklaring van Daan hadden we recht op een ‘invalide’ kaart. Hiermee kregen we voorrang bij alle attracties waardoor Daan geen extra prikkels kreeg door de lange wachtrijen. Maar dit bleek ook voor Tim geen overbodige luxe te zijn! Tim heeft helemaal geen geduld om te wachten! Hierdoor hebben we volop genoten van alle attracties en alle magische Disney momenten!

Daarna volgde nog een weekje vlak aan de Franse kust, in het plaatsje Le Crotoy. Het was hier nog steeds heerlijk weer. We hadden hier een heerlijk 6-persoons huisje van waaruit we verschillende uitstapjes hebben gemaakt. Lekker een weekje in de relax stand!

Vandaag dus weer thuis gekomen. Weggereden met zon en 25 graden, thuisgekomen met regen en 17 graden.

Maar niet zonder slag of stoot. Bij het uitchecken volgende nog eerst een schoonmaak inspectie van het huisje. Op zich niet erg, maar als je eenmaal ingepakt bent en naar huis wilt, wil je ook meteen gaan rijden. Maar goed, inspectie ging gelukkig snel, dus om goed 10 uur zaten we in de auto richting Nederland. Martijn heeft de eerste helft gereden. Bij een grote parkeerplaats hebben we even een pitstop gehouden en gewisseld van bestuurder. Op de ring van Antwerpen ging het goed mis. We hebben vlak voor ons een heftig ongeluk gezien. Rechter achterband van een camper vloog eraf, daardoor zijn er verschillende auto’s op elkaar gebotst. Ook de auto’s direct voor ons. Wij konden gelukkig op tijd stoppen. Daarna nog een uur in de file gestaan door werkzaamheden. I.p.v. 15 uur waren we pas om 17 uur thuis. Thuis gekomen lag er een brief van het ziekenhuis op de mat. Het blijkt om een rectificatie te gaan van de bloedwaarden van Tim. De uitslagen die vlak voor de vakantie zo goed bleken te zijn, zijn toch iets minder goed. Het Hb is 7.5 en de bloedplaatjes is maar 98. Inderdaad wel behoorlijk verbeterd maar de normaal waarden van bloedplaatjes zijn >150. Maandag moeten we weer bellen voor een afspraak met de kinderarts.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s