Scholen zijn weer begonnen

29 augustus 2016

Vakantie nu echt voorbij. Papa en mama weer volop aan het werk. Daan weer naar school. Zat hij vorig schooljaar in de vlinder groep, dit jaar in de lieveheersbeestje groep. Zijn veel kinderen naar groep 3 gegaan, een juf met pensioen, dus kinderen en juf zijn opnieuw verdeeld over 2 kleuterklassen.

Vandaag hadden we weer een afspraak bij de kinderarts voor Tim. Maar eerst bloedprikken. Deze keer werd het weer uit de vinger gedaan. Met lichte tegenwerking van Tim. Om de tijd te doden hebben we een rondje gelopen om het ziekenhuis. Toen het begon te regenen toch maar weer naar binnen bij de kinder poli. Nog fijn nog even spelen voordat we aan de beurt zijn. Bij de kinderarts meteen goed nieuws; bloedplaatjes zijn 168!!! Tim blijft zoals eerder besproken in totaal een jaar onder controle, maar nu met tussen pozen van 3 maanden. Wel wil ze dat we opnieuw ontlasting inleveren omdat Tim weer diarree had. Daarnaast eet hij ook slecht de laatste tijd en ook in het bloed was 1 waarde verhoogd wat weer zou kunnen wijzen op een parasiet.

Tussendoor nog een telefoontje gehad van de peuterspeelzaal. Tim kan volgende week maandag daar beginnen!

’s Middags Daan weer opgehaald van school. Hij heeft het erg leuk gehad! Even bij opa en oma op visite geweest en dan met Daan even naar de oogarts. Oogtest was weer verbeterd! Ook voor het eerst een testje gedaan voor kleurenblindheid. Deze ging ook goed. Oogarts erg tevreden, maar nog wel weer 3 maanden door met afplakken. Tim weer bij opa en oma opgehaald. Daarna storten beide jongens helemaal in na zo’n vermoeiende dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s