VTO

19 oktober 2016

Vanmorgen Sandra van het VTO op bezoek gehad. We hebben haar al leren kennen door het VTO traject van de oudste en nu komt ze op verzoek vanwege twijfels bij de jongste. Ze kwam vandaag oa bij ons of ze wel of niet het VTO traject gaan starten. Maar we gaan nog weer eerst 3 tot 6 maanden afwachten/obsereveren. Komende tijd een gedragsdagboek bijhouden. Beide jongens thuis tijdens het gesprek, dus koste af en toe al moeite om de aandacht en vooral de rust te behouden. Nadat Sandra weg was moesten er natuurlijk nog gegeten worden. Eerst alle speelgoed opgeruimd voordat we konden eten. Daar had ik nog net het geduld voor. Na zulke gesprekken lijkt net of alle energie weggevloeid is. Helemaal kapot. Na het eten dus maar even tot rust komen. Alle drie ff met een schermpje op schoot! Om het niet helemaal een ‘slof’ dag te laten worden lekker een rondje gelopen en mooie herfst kleuren bij elkaar gezocht! Wordt altijd weer blij als mijn jongens ook blij zijn en ze zien genieten van de buitenlucht!

En niet te vergeten! 5 oktober is Daan met zwemles begonnen en leuk dat hij het vindt!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s