Dagje ziekenhuis

31 oktober 2016

Na een heerlijk weekend stond er vandaag een ‘ziekenhuis’ dag gepland voor onze Tim. Nadat we Daan op school hebben gebracht, zijn we doorgereden naar Alkmaar, audiologisch centrum. Er werd een gehoortest uitgevoerd. Eerst met een luidspreker op tafel en later met een koptelefoon op. Het eerste gedeelte ging redelijk goed en was daardoor voldoende betrouwbaar. Het gedeelte met de koptelefoon ging duidelijk wat minder, oorzaak leeftijd/concentratie probleem. Ik vind dat Tim het top heeft gedaan! Met als eindconclusie dat zijn gehoor voldoende goed is voor een goede taal en spraakontwikkeling. Omdat er tijdens zijn baby tijd ook gehoor testen zijn geweest en er toen twijfel was over het gehoor in zijn linkeroor (nu scoorde links ook iets minder) volgt er over een half jaar een uitgebreide gehoortest. Hopelijk is de test dan ook beter uit te voeren.
Door naar het ziekenhuis in Purmerend. Vanwege antibioticakuur i.v.m. parasiet in zijn ontlasting, was er een nacontrole nodig. Onderweg naar Purmerend had hij alweer een poepluier dus het opgehaalde potje kon meteen gevuld worden! Omdat we toch in het ziekenhuis waren meteen weer even bloed laten prikken. Tim mocht zijn buisje zelf in de trein (bloed buizenpost) zetten en deze wegsturen. Op de gang het treintje na gekeken tot in het laboratorium. Uitslagen van zowel de ontlasting als het bloedprikken volgen met een telefonisch consult op 14 november. Wordt vervolgd dus…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s