Daan en Tim

6 maart 2017

Voor Daan was 27 februari een drukke dag. Na school meteen door naar de oogarts. Gelukkig weer goede vooruitgang. Hij hoeft alleen nog maar doordeweeks 1 uurtje per dag zijn oog af te plakken!
Daarna door naar het zwembad. Daan zit al geruime tijd in badje 1. Omdat het op de rug drijven niet goed ging, hebben wij 4 extra lessen aangeboden gekregen. Met gewenst resultaat! De volgende zwemles kreeg Daan een stikker mee, door naar badje 2!!!! Trots!!!

Sinds deze week mag Tim 3 ochtenden naar de peuterspeelzaal. Tim was het er niet mee eens… sinds tijden was het huilen met het wegbrengen…. Maar bij het ophalen was de blije Tim er weer!

En dan stond er op maandag 6 maart nog een afspraak bij het audiologisch centrum. Er werd nogmaals een uitgebreide gehoortest uitgevoerd, omdat de vorige keer dit nog niet goed lukte bij Tim. Met genoeg afleiding, geduld en speelse aanpak was het vandaag gelukt om een gehoortest uit te voeren. Linker oor zit weer veel vocht in. Dus over een half jaar weer een nieuwe test of dit vocht vanzelf verdwijnt. Het gehoor is voldoende dus niet van invloed op zijn taalontwikkeling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s