Hoofdstuk Daan….

9 maart 2017

Gisteren eerst een afspraak bij de ggd arts (schoolarts). Kinderen op sbo worden vaker opgeroepen dan kinderen op regulier onderwijs. Maakt mij niet uit. Ik ga overal naar toe, als het maar in belang van mijn kind is!
1e indruk van de arts is goed. Ze ziet een pienter jongetje, wat erg graag en al heel goed kan tekenen. Nog even gehad over zijn groei, maar daarvoor is hij ook onder controle bij de kinderarts. Bij lichamelijk onderzoek viel haar de enorme keel amandelen en de slechte motoriek op. Zij adviseert om contact met de fysiotherapeut en de kinderarts op te nemen. Vanwege stilstand in de motoriek en vermoeidheid van Daan. Misschien een neurologisch onderzoek?

Vandaag bij het ophalen bij de gastouder gaf Daan aan dat hij misselijk was. Tijdens het eten wilde hij niet eten en drinken omdat zijn keel zeer deed. Van het weekend hebben beide jongens flinke koorts gehad, dus toch maar even overleg met de huisartsenpost. Kom maar even langs dan kijken we. Weer naar huis met een neusspray. Amandelen zijn inderdaad erg groot maar (nog) niet ontstoken. Hopelijk gaan ze slinken in de loop van de tijd.

Nog even wat leuks over Tim! Sinds het weekend is hij zonder luier!!! Hij geeft zelf aan wanneer hij moet plassen of poepen. Zelfs een ochtendje op de peuterspeelzaal ging goed. Vandaag wel een paar ongelukjes gehad, maar we gaan positief door!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s