Voor beide jongens rijden we heel Purmerend door!

10 april 2017

Eind maart Daan vervroegd naar de kinderarts. Zoals eerder geschreven waren er zorgen over de grove motoriek bij Daan. Na overleg met de school fysiotherapeut en gymleraar toch een afspraak bij de kinderarts gepland. Zij maakt zich gelukkig geen ernstige zorgen. Wel gaat ze in overleg met de kinder neuroloog en de revalidatie arts. Uitsluitsel volgt eind van deze week.

Vorige week was de maandag even een hectische dag. Eerst Daan naar school gebracht. Tussendoor even snel de auto naar de garage gebracht voor de apk keuring. Dat ging niet zo snel als verwacht, dus kwamen we een paar minuten te laat bij peuterspeelzaal de Ster. Daar had ik een intake vanwege een 6-weekse proefplaatsing. Gesprek duurde een uurtje, dus kon Tim even lekker spelen!
Daarna thuis even bijkomen maar alweer veel te snel naar het ziekenhuis voor een afspraak met de kno arts. Na aandringen bij de huisarts toch een verwijzing gekregen. Maar de kno arts ziet geen bijzonderheden om aktie te moeten ondernemen. Gelukkig maar!
Daan is in de tussen tijd door opa van school opgehaald, dus hebben Tim en ik hem daar weer opgehaald.

Vandaag ook weer een drukke dag. Daan weer eerst naar school gebracht. Maar naar een nieuwe klas! Vanwege veel nieuwe instroom kinderen hebben ze een derde kleuterklas gecreëerd. Alle oudste kleuters die volgend schooljaar naar groep 3 gaan, hebben ze in deze klas geplaatst. Dus Daan ook! Denk dat hij het toch wel spannend vond; vorige week paar keer buikpijn en wakker geworden door ‘enge’ dromen. Toch enthousiast naar school gegaan!
Met Tim even langs basisschool het Baken. Nog even een nieuw contact moment omdat ze een nieuwe directeur hebben. Belangrijkste vraag was als Tim inderdaad naar regulier onderwijs kan, welke ondersteuning hij dan nodig heeft. Op deze vraag had ik nu nog geen sluitend antwoord, dus staat er over een maandje weer een afspraak gepland.
Daarna weer door naar de Ster. Vandaag een wenochtend. Mama mag ook meedraaien. Wat een leuke groep en super enthousiaste leiders! Woensdag is de eerste volledige dag op de Ster.

Daarna gelijk weer door naar de fysio met Tim. Daar even goed weer zijn best gedaan!
Nog even naar huis om een broodje te eten en dan weer Daan van school ophalen. Eerste dag in de nieuwe klas goed bevallen!
Vandaag mocht Daan naar de kno arts, dankzij verwijzing van kinderarts. Er volgt nu een slaap onderzoek. Als daar slaap apneu door wordt bewezen dan worden de keelamandelen operatief verwijderd. Slaap onderzoek kunnen we thuis doen en vind over een paar weken plaats.
Daarna konden we thuis nog even tot rust komen voordat ik met Daan naar judo kon gaan. De proeflessen zijn zo goed bevallen, dat hij nu echt op judo gaat. En daar hoort een echt judo pak bij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s