Heel veel plas

20 april 2017

Ff stress vandaag. Naast de bloedneuzen afgelopen weekend, plast Tim sinds het weekend heel vaak (ook snachts) maar elke keer heel weinig. Ook zo met de ontlasting. Daarnaast ook nog steeds koorts. Dus vanmorgen toch maar de huisarts gebeld nadat hij alweer 15x naar de wc was geweest. Vanmiddag bij huisarts geweest. Naast geïrriteerde trommelvliezen geen bijzonderheden. Schone longen, geen harde buik. Wel controle van urine op blaasontsteking en glucose…. uitslag via sms; geen blaasontsteking gevonden en geen glucose. Morgen belt kinderarts over bloeduitslagen, dan met haar ook maar verder in overleg…

‘S avonds is Martijn met Tim naar huisartsenpost geweest. Blijft maar steeds zeggen dat hij moet poepen/plassen.(Totaal van vandaag staat op ongeveer 50 keer…)

Volgens hua post is het beginnende blaasontsteking of psychisch…. veel laten drinken en morgen weer opnieuw plas inleveren bij huisarts.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s