Meivakantie

24 april 2017

Ondanks dat het meivakantie is, gaan alle afspraken in het ziekenhuis gewoon door!

Daan krijgt een slaaponderzoek om slaapapneu uit te sluiten. Vandaag dus een kastje met sensoren ophalen bij de poli neurologie. Omdat mama vanavond niet thuis was, mocht papa Daan aansluiten op het kastje. Zuurstofmeter aan zijn vinger, kastje op de borstkas en zuurstof slangetje in zijn neus. Update 25 april: toen mama ’s morgens Daan uit bed haalde zat geen enkele sensor meer op zijn lichaam…. zelfs de sd kaart heeft hij uit het apparaat weten te halen! Hopelijk hebben ze wel genoeg om een uitslag aan de kno door te kunnen geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s