Tim

1 mei 2017

Vandaag de afspraak bij de kinderarts voor Tim. Natuurlijk eerst wegen en meten in het ziekenhuis. En we kregen meteen een potje voor het inleveren van de plas van Tim. Gelukkig met hulp van een lopende kraan kwam er genoeg in het potje. Daarna volgde lichamelijk onderzoek. Geen bijzonderheden. De kinderarts heeft zakjes met vezels voorgeschreven om de ontlasting dun te houden. Volgens haar is het bij Tim een combinatie van een geprikkelde blaas (veroorzaakt door te harde ontlasting) en psychische problemen (stress door verandering van peuterspeelzaal) de oorzaken geweest van het vele plassen. Daarvoor ook een verwijzing naar de pipo poli (plas en poep poli). Een paar uur later bij de fysio wordt daar een beetje omgelachen. Heeft helemaal geen zin voor zo’n jonge jongen. We zullen zien, we kunnen er misschien nog wel wat van opsteken.

‘S middags komt esther van ijken op huisbezoek ivm met het volgen van het hanen ouderprogramma. Ze hebben een ander gezin gevonden die ook een jongetje hebben met taalproblemen en mogelijk ook aan ass (autisme spectrum stoornis) wordt gedacht. Dus als ouders mogen wij vanaf volgende week ook nog eens aan de bak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s