Slaaponderzoek

8 mei 2017

We hebben teveel afspraken in de agenda staan…. Wat bleek, de poli kno belde op dat wij een afspraak hadden staan om de uitslag te bespreken van het slaap onderzoek van Daan. Excuses aangeboden en gevraagd of de arts kon terugbellen omdat het alleen om een uitslag ging. Binnen het uur belde deze arts al terug. Zoals al te lezen was had Daan de sensoren van zijn lichaam in zijn slaap al verwijderd. Dat blijkt ook wel, want na 5 uur meten haddeb ze niets meer geregistreerd. Er komt geen slaapapneu uit, dus geen oorzaak om de keelamandelen eruit te halen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s