Zwemles

17 mei 2017

Vandaag hoeft Daan niet naar school, ivm met afspraak in het AMC, poli neurologie. Vanwege de zorgen over zijn motorische ontwikkeling, is er in samenspraak met de kinderarts besloten om deze verwijzing te doen. Afspraak bestond meer uit vragen aan moeder over de ontwikkeling van Daan. Ook nog een kort lichamelijk onderzoek. Conclusie van de neuroloog; motorisch ziet zij geen zorgen. Omdat ASS en ADHD veel voorkomen in onze familie, wil zij graag overleggen met de geneticus of het zinvol is om genetisch onderzoek te laten doen. Hierover worden wij over 2 weken gebeld.

‘S middags natuurlijk ook nog even zwemles. Deze week is het kijkweek. Dus opa en oma ook mee om naar ons zwem talentje te kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s