De Ster

22 mei 2017

Vandaag mocht mama een dagje meedraaien bij de Ster. Dit om als ouders ook een goed beeld te krijgen hoe een dag verloopt ten behoeve van het advies gesprek wat wij op 29 mei zullen hebben.
Natuurlijk was Tim vandaag ook weer de ster van vandaag! Na het buitenspelen rammelen met de bel, zodat iedereen weet dat we naar binnen moeten. Binnen volgt een redelijk vast programma, geleid door pictogrammen. Na een aantal groepsmomenten wordt Tim ook nog even apart genomen door de logepediste. Een kwartiertje volledige concentratie is best lastig voor Tim, maar wat doet hij het goed. De ochtend eindigt met een gezamelijke lunch. Als ster van de dag mag Tim de broodtrommels uitdelen. Dan is het alweer tijd…. Tim mag de deur openmaken voor de overige ouders. Kom maar binnen!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s