OK

14 juni 2017

Spannende dag vandaag. Onder narcose worden de oppervlakkige bloedvaatjes in de neus bij Tim dichtgebrand. We hebben hem middels bibliotheek boekjes proberen voor te bereiden. Maar leek het niet echt door te hebben. In het ziekenhuis had hij woordje wel klaar. Maar op de holding begon het voor Tim toch ook wel een beetje spannend te worden. En als je kleine mannetje dan echt onder narcose gaat, dan houd mama het ook niet meer droog. Kon net een kopje koffie drinken en toen werd Tim alweer wakker op de uitslaapkamer. 5 minuten later weer terug op de kinderafdeling praatte hij alweer honderd uit. In afwachting van de arts met de goedkeuring om naar huis te mogen, onze tijd benut in de speelkamer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s