Consultatiebureau

28 juni 2017

Laatste controle consultatiebureau! Oma vond het erg leuk om een keer mee te gaan. Er werd veel gevraagd door de jeugdarts maar ook goed geobserveerd. Ook werd er een poging gedaan om beide balletjes te voelen maar Tim vond dat niet leuk. Zeer waarschijnlijk zitten ze beide mooi onderin. Er zijn wel wat zorgen over de motoriek. De fijne motoriek lijkt een beetje achter te lopen en de grove motoriek is wat houterig. Ligt helaas wel in de lijn van de verwachting bij ons in de familie. De ogentest werd ook nog weer eens herhaald. Maar nu met de cirkeltjes en kon Tim aangeven aan welke kant de opening zit. Geslaagd! Hij vond dit leuker om te doen dan plaatjes opnoemen. Helaas hoorde bij deze afspraak ook nog een injectie. Deze deed erg au volgens Tim, maar zo stoer hij is, heeft hij geen traan gelaten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s