Rapport

4 juli 2017

Rapport bespreking op Daan zijn school. Deze keer is papa gegaan. Maar we hadden misschien toch beter met zijn tweeën kunnen gaan.
Eerst de positieve verhalen. Daan gaat met sprongen vooruit. Niet alleen qua groei in de lengte, maar ook groei in zijn gedrag. Hij wordt wat minder verlegen en probeert nu ook meer te vertellen in groepsverband. Nog wel met zachte stem en niet altijd goed te verstaan. Maar hij doet het mooi wel!

Daan gaat dan ook enigzins onbezorgd over naar groep 3. Maar wel met een kanttekening dat zijn taalontwikkeling goed in de gaten wordt gehouden. Daan herkent wel letters aan de hand van plaatjes en in woorden. Hij is dan ook erg visueel ingesteld. Maar wanneer hem gevraagd wordt naar een woord met een ‘k’ kan hij ook zomaar boom zeggen. Met een jonger broertje met TOS en een vader met dyslexie, is het dus erg van belang om hem op dit vlak goed in de gaten te houden en thuis ook veel met hem oefenen.

De fijne motoriek zoals knippen en veters strikken verdient ook nog extra aandacht. Ook hiervoor geld veel oefenen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s