Extra’s

5 juli 2017

Vandaag 2e extra hulp zwemles. Omdat hij alweer 15 weken in badje 2 zit (gemiddeld 12 lessen nodig voor dit badje) en er weinig vooruitgang in zit, hadden we 2 extra gratis hulp lessen gekregen.

Na de les een ontzettend fijn gesprek met zwem juf Gonda gehad. Zij baart zich eveneens zorgen over de moteriek van Daan. En zij ziet dat persoonlijke begeleiding Daan goed doet. Zij vind het raar dat wij nu maar 2 extra lessen hadden gekregen en gaat dus aanvragen dat wij er nog 2 bij krijgen. (Normaal krijg je er altijd 4) Om een nog langer verhaal kort te maken raad zij aan om een pgb aan te vragen voor privé zwemles. Meteen thuis hiervoor een mail gestuurd naar gemeente purmerend. Ik had al een aanvraag ingediend voor een indicatie voor gezinsondersteuning maar tot nu toe nog niets van gehoord. Dus de gemeente weer aan het werk gezet!

En dan altijd maar de vragen van andere ouders bij school waarm onze jongens op sbo zitten. Omdat op het eerste gezicht lijkt alsof het 2 ‘normale’ jongens zijn, wil niet zeggen dat er niets aan de hand is…
Trots op mijn kanjers!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s