Alles gaat weer beginnen

5 september 2017

Na een heerlijke vakantie komt het normale ritme weer op gang. Tim is vorige week weer op de ster begonnen. Omdat het een behandelgroep is, hebben ze 4 weken vakantie. Anders heeft de behandeling geen zin als er een pauze van 6 weken tussen zit.

Daan is gisteren weer begonnen met school en ook met judo.

Met verbazing kreeg ik vorige week al een mail van de gym leraar van Daan:
“Het balletje rondom Daan heeft hier even stil gelegen maar ik heb het nog niet losgelaten. Ik ben namelijk teleurgesteld in het besluit van het AMC om geen verder onderzoek te doen.

De laatste weken van het schooljaar ben ik bezig geweest met een overzicht maken van alle extra ondersteuning die Daan hier op school al heeft gehad tbv zijn motorische ontwikkeling. Dit overzicht is nu compleet, maar ik zou hier graag zijn behandelingen kinderfysiotherapie aan willen toevoegen.
Met dit volledige overzicht wil ik toch graag een keer contact opnemen met de kinderarts om aan te dringen op verder onderzoek.”

Ook heeft hij mij gevraagd een overzicht te maken van alle behandelingen die Daan buiten school om heeft. Ben erg benieuwd of er nu wel iets mee gaat gebeuren.

Gisteren met Tim bij het audiologisch centrum geweest. Voor de laatste keer! Tim werkte deze keer heel goed mee en de uitslagen waren ook goed. Waarschijnlijk is er wel een beetje onderdruk in zijn linkeroor, maar zodanig weinig dat het geen belemmering vormt voor zijn taalontwikkeling. Geen vocht meer in zijn oren, goede uitslagen, dus laatste verslag wordt opgemaakt en naar de juiste personen opgestuurt en alleen nog bij nieuwe problemen weer naar alkmaar. Daar geen we niet van uit, dus gaan wij van uit dat dit de laatste keer was.

Komende weken staan alweer vol met afspraken met gemeente, fysio ed maar dat volgt in een volgende blog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s