Afscheid van de Ster

25 september 2017

Vandaag is Tim dan echt 4 jaar. En als je 4 bent ga je naar de basisschool. Maar vandaag mag hij natuurlijk nog zijn verjaardag vieren bij de Ster. Het is meteen dan ook zijn afscheid. Mama en de opa’s en oma’s mogen op zo’n bijzondere dag er ook bij zijn.

Tim staat volledig in het middelpunt. Er worden liedjes voor hem gezongen. Alle kindjes mogen hem feliciteren. Sommige geven alleen een hand, maar van een paar krijgt Tim ook een kus. Traktatie en afscheid cadeautjes volgen. En dan na nog een liedje is het dan echt tijd om afscheid te nemen…

Bedankt lieve Dominique, Rosan, Laura, Beatrijs en Jorien!

’s middags bij het ophalen lopen we meteen even langs bij juf Lisette, vanaf woensdag de juf van Tim. We kennen natuurlijk de school al, dus deze kennismaking is alleen even dat Tim zijn klas heeft gezien. Grote broer Daan kan heel goed vertellen wat de regels van de kleuter klassen zijn. En ook waar de wc’s zijn en de gymzaal. Tim laat het maar even over zich heen komen.

’s avonds komen Brandon en Marjolein bij ons eten. En natuurlijk met een verjaardag staan er dan een grote stapel pannenkoeken op tafel!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s