1e schooldag

27 september 2017

Vandaag is het dan de grote dag voor Tim; naar de basisschool. Deze week zullen het nog halve dagen zijn en dan volgende week de hele week hele dagen. Volgens mij heeft mama meer moeite mee om Tim achter te laten dan hij zelf. Tim zit al helemaal verzonken in een mooi prentenboek als mama naar huis gaat.

Om half 12 mag mama Tim weer ophalen. Maar hij is er nog helemaal niet klaar voor! hij zit nog lekker te spelen. Mooi compliment van juf Christien; het lijkt wel of hij al jaren op school zit. Afgesproken wordt dan ook dat Tim morgen hele dag naar school gaat.

20170927_084530.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s