Clubkampioenschappen

15 oktober 2017

Waren we begin van de week nog in het ziekenhuis voor de nacontrole bij Tim vanwege het dichtbranden van zijn neus bloedvaatjes, zijn we vandaag te vinden in het judo gebouw. Daan heeft zijn eerst judo club kampioenschappen.

Alle kinderen worden op lengte/kleur slip ingedeeld, zodat de wedstrijdjes die gespeeld gaan worden, wel een beetje gelijkwaardig zijn. Daan zat in een poeltje met 2 andere jongens. Het is dat meester Peter al aan het begin zei; het meedoen is belangrijker dan winnen. En toch heeft Daan vandaag een bronzen beker in de wacht gesleept!IMG_2096.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s