SamSam

18 oktober 2017

Tim doet het nog steeds goed op de basisschool. Daan heeft een hele belangrijke taak gekregen. Omdat er een hoofdingang en een kleuteringang is en ik mijzelf niet in tweeën kan delen, haalt Daan zijn broertje Tim op bij zijn klas en komen ze samen naar buiten bij het kleuter gedeelte. Daan trots en Tim helemaal blij met zijn broer. Daar komt niemand tussen.

Tim is wel veranderd sinds hij op de basisschool zit. En helaas is dat niet alleen positieve verandering. Hij kan thuis heel erg agressief worden, niet alleen verbaal maar ook non verbaal. Dit hebben we ook op school ook aangegeven en ze gaan hiermee aan de slag hoe we dit zo snel mogelijk kunnen aanpakken.

Vandaag laatste keer fysio bij SamSam. Na de herfstvakantie heeft Tim ook fysio op school bij Daniëlle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s