Monkeytuin

23 oktober 2017

Deze week herfstvakantie. En wat willen de jongens dan het liefste doen? Juist naar Monkeytuin (Monkeytown dus). De hele dag lekker klimmen en klauteren, op de trampoline springen, met de grote blokken huizen bouwen en ook voor de ballenbak zijn ze nog niet te oud. Brandon en Marjolein waren er ook. Maar opa Henk mocht natuurlijk niet ontbreken. Af en toe werd het spel onderbroken voor een glaasje limonade en een tosti maar daarna weer snel door. Omdat ze van al dat spelen te moe waren om nog weer naar huis te lopen, kregen we gelukkig een lift van opa.20171023_114831.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s