Kapitein onderbroek

8 november 2017

De Rabobank heeft elk jaar een actie wanneer je in de herfstvakantie je spaarvarken komt legen, je bioscoop kaartje krijgt. Dit hebben wij natuurlijk ook gedaan en kregen daarvoor 3 bioscoop kaartjes. Dus vandaag gingen mama, Daan en Tim naar de bios; naar de film Kapitein onderbroek!

Deze rebelse en ondeugende comedy voor het hele gezin vertelt het verhaal van twee fantasierijke lolbroeken, Sjors en Harold. Als ze hun schoolhoofd hypnotiseren, denkt hij dat hij de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is. Maar deze grap van Sjors en Harold loopt al snel helemaal uit de hand…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s