Sinter Maarten

11 november 2017

Elf november is de dag
Dat mijn lichtje
Dat mijn lichtje
Elf november is de dag
Dat mijn lichtje branden mag

Normaal gaan we met Sinter Maarten lopen op het hofje bij opa Henk, maar opa en oma  zijn een nachtje weg in een hotel. Gelukkig zijn we door juf Christien uitgenodigd om bij haar in te straat te komen lopen. En wat een goed idee was dat!  De hele straat versierd met lampjes, lampionnen en zelfs nog in Halloween sfeer. Juf Christien was helemaal verrast dat wij Mika en Marianne met ons mee liepen. Die waren op onze uitnodiging eerst bij ons wezen eten en daarna gelopen om te zingen voor de snoepjes. Zeer geslaagd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s