Sinterklaas III

5 december 2017

Sinterklaas is al op papa zijn werk geweest, bij opa en bij oma, maar zal hij nog op school komen? De jongens kunnen van spanning bijna niet hun brood eten. 

Alle klassen verzamelen zich op het grote schoolplein. Al snel zijn er al een paar pieten die pepernoten komen uitdelen. Dan komt er een camper het schoolplein opgereden. En wie zit daar in? Sinterklaas! De bovenbouw gaan naar hun eigen klas, de onderbouw en de ouders gaan de aula in. Sinterklaas vertelt vanaf het podium hoe deze dag eruit gaat zien. De klassen mogen omstebeurt in de gymzaal komen. Daar krijgt iedereen een kado van Sinterklaas. Eind van de ochtend wordt hij door de kinderen weer uitgezwaaid. Tot volgend jaar sinterklaas!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s