Ont-sinten

6 december 2017

Ik begin de dag met een paar andere moeders om de school te ont-sinten. Nu hij weer terug naar Spanje is, kan de aula weer terug naar oorspronkelijke staat. En komt er over een paar dagen een andere groep moeders die de kerst sfeer er in gaan brengen.

Na het opruimen blijf ik nog even op school. Ik heb een afspraak met Amarinda over het agressieve gedrag van Tim bij ons thuis. Goed gesprek. Wordt goed meegedacht en ga met nieuwe tips naar huis die we meteen gaan inzetten. Na de kerstvakantie geven we een terugkoppeling hoe het gaat.

Vandaag zou ook de 1e keer ergotherapie zijn op de afdeling revalidatie voor Daan. Maar de ergotherapeut is nog ziek. Morgen wel fysio. Dan gaat opa met Daan mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s