Oud en nieuw

1 januari 2018

Na een jaar lang belevenissen kunnen wij ook dit jaar afsluiten. Vanmiddag zijn we weer thuis gekomen nadat we een nachtje zijn blijven slapen bij opa en oma in ruurlo. We moesten wel weer op tijd thuis zijn, want oud en nieuw gaan we vieren met Dorien, Remco en Maud.

Voordat ze er zijn, ga ik samen met Daan gaan in de achtertuin vuurwerk afsteken. De knalerwten en de party poppers vind hij nog wel leuk, maar van de trektouwtjes raakt Daan overstuur.

Na uitgebreid gegeten te hebben gaan we al met de kinderen in de achtertuin vuurwerk afsteken. Inmiddels is het dan al donker en zijn er meer mensen al vuurwerk aan het afsteken. Wij houden het nu nog even bij de sterretjes en de grondbloemen, maar prachtig dat ze het vinden! Dan is het toch even tijd dat de kinderen gaan slapen op hun bed.

Nadat de volwassen zich prima hebben vermaakt met praten, spelletjes spelen en ook nog even tv kijken, is het de hoogste tijd om de kinderen wakker te maken. Dat doen we al om half 12 zodat ze even de tijd hebben om echt wakker te worden. Om 12 uur proosten we met z’n allen met champagne, oliebollen en vuurwerk.

GELUKKIG NIEUWJAAR!!!!

Dorien en Remco hebben aardig wat vuurwerk mee. De jongens zijn er snel klaar mee. Ze vinden het prachtig, maar omdat ze het koud hebben willen ze graag naar binnen. Ik ga met ze vanaf Tim zijn kamer naar het vuurwerk kijken. Twee minuten….. En hebben ze geen oog meer voor het vuurwerk, maar alleen nog voor de playmobil!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s