Veters

17 januari 2018 Er zijn al heel wat weken weer voorbij met fysio en ergotherapie voor Daan. Bij de fysio is er vooral geoefend voor de grove motoriek zodat fietsen wat zou verbeteren. Inmiddels met een nieuwe fiets in de kerstvakantie lijkt dat nu ook wat beter te gaan.

De ergotherapie is er voor de fijne motoriek. Daan brengt haar elke keer weer op een dwaalspoor. Hij schrijft links en voor de rest gebruikt hij veel rechts. Rechts is beter ontwikkeld ondanks dat hij een voorkeur voor links heeft. Nu gaan we met tolletjes en dobbel spelletjes de linkerhand proberen te stimuleren. Maar wat nog veel leuker is om te melden: Daan kan veters strikken!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s