Eventjes teveel…

1 februari 2018

Afgelopen maandag was Daan nog naar school geweest en naar de judo. Weliswaar ging het al moeizamer dan normaal. Daan klaagt alweer een tijdje dat hij erg moe is. Dinsdag heeft mama gelukkig een dagje vrij, want bij het opstaan blijkt Daan al flinke koorts te hebben. Opa brengt Tim naar school zodat mama bij Daan kan blijven. Koorts is woensdag nog niet weg. Ook begint Daan flink verkouden te worden. Dus onze dagen zijn gevuld met tissues, luuf, neusspray, paracetamol en thermometers. Op donderdag blijkt ook nog zijn tand los te zitten. Dat wordt Daan allemaal eventjes te veel. Het beste wat je dan kan doen is bij mama op schoot tot rust komen…

‘S avonds bij het tandenpoetsen is de losse tand er gelukkig uit gegaan. Ook de koorts is weg. Alleen nog een beetje verhoging.

Een gedachte over “Eventjes teveel…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s