Het leed dat pgb heet…. (2)

10 april 2018

Helaas loopt het pgb verhaal nog steeds niet af. Nadat het zwembad het zorgformulier had ingevuld, hebben wij het nodige nog aangevuld en opgestuurd naar het SVB. Na ongeveer een week kregen wij het hele pakket retour gestuurd… er stond een verkeerd hokje aangevinkt. Of we dat even wilde aanpassen en dan weer opnieuw wilde opsturen. WPrima, dat hebben we gedaan. Dan weer een week later, opnieuw het hele pakket retour gestuurd. Nu was er een onjuiste begin datum ingevuld. Het is echt niet dat wij geen formulier kunnen invullen, maar dit is zo’n lastig formulier en als je geen hulp hierbij krijgt, dan wordt er misschien wat anders ingevuld dan het SVB had verwacht. Martijn heeft vandaag het SVB maar op gebeld wat er nog meer fout staat ingevuld. En inderdaad er klopte nog meer dingen niet. Gelukkig kon het nu telefonisch opgelost worden. Het SVB gaat nu met het zwembad contact opnemen en hebben we binnenkort echt een pgb account!?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s