Dierentuin

27 april 2018

Tim zijn eerste schoolreisje! Alle kleuterklassen gaan vandaag (26 april) met de bus naar Artis.

De kinderen nemen vandaag geen tas mee, omdat ze van de juf wat lekkers krijgen. Juf lisette heeft paar dagen terug of er misschien voor Tim wel een tasje met reserve kleding mee moet. Dit omdat hij nog wel eens plas ongelukjes heeft. Maar omdat de laatste tijd wel meevalt, krijgt hij vandaag ook geen tas mee. Tim is immers al een grote jongen.

’s middags zelfs nog even lekker patat eten in de dierentuin, om vervolgens met de bus weer richting school te vertrekken. tim heeft tijdens schoolreis geen ongelukje gehad, maar nog veel belangrijker; hij heeft genoten van deze dag!

En dan is het koningsdag in Nederland! De dag dat er moeders, vaders en ook kinderen voor dag en dauw opstaan om spullen vanaf een kleedje te verkopen. Zo ook bij de familie Hammes. Mama is al vroeg opgestaan om een mooi plekje te bemachtigen. Oma joke komt haar al snel vergezellen. Heel wat later komen Daan en Tim ook helpen verkopen.

Maar evengoed kopen zij ook weer wat nieuws. De hele dag komen er mensen bij ons kleedje toch aardig wat spullen kopen. Zelfs nog enkele bekenden van ons zijn geweest. En ja, dan kunnen ze niet zomaar voorbij lopen, zonder iets te kopen. Om een uur of half 4 zijn we moe van het vroege opstaan, doen onze voeten zeer van de hele dag staan en is onze keel droog van onze waar aanprijzen. Dan is het een mooie tijd om de overgebleven spulletjes weer in te pakken en richting huis te gaan. De opbrengst van vandaag wordt over de spaarpotten van de kinderen verdeeld. Zij voelen zich maar al te rijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s