meivakantie 2018

13 mei 2018

Meivakantie is per school verschillend dit jaar. Scholen die 1 week vakantie hebben, scholen die 2 weken vakantie hebben en er zijn zelfs scholen die 3 weken vakantie hebben. Onze jongens hebben ‘gelukkig’ maar 2 weken vrij. Zelf moet ik gewoon werken, maar er blijven evengoed genoeg dagen over om leuke dingen te gaan doen.

Op maandag zijn we naar monkeytown geweest. Even lekker rennen, klimmen en springen voor de jongens. Maar wij waren niet de enige die dit van plan waren… Rond lunchtijd is het zo druk. Daan wilde het liefste weer naar huis toe. Hij had echt last van de drukte en dan kan hij ook niet meer genieten van het spelen. Dus toch maar snel weer naar huis om bij een filmpje weer even bij te komen.

De opa en oma van een schoolvriendje hebben een huisje op camping Bakkum. En ook dit jaar zijn we weer uitgenodigd om een dagje te komen. Samen met nog een klasgenootje en zijn moeder. Het leek prachtig weer, dus we waren zonder jas gekomen, toch een beetje koud door de wind op plaats van bestemming. Maar na een kopje koffie zijn we snel weer opgewarmd. En de kinderen vermaken zich ook prima met de waterkraan, fietsjes en de schommel.

Na een lekker broodje besluiten we een rondje te lopen. Maar door veel waterplassen veroorzaakt door de regen van de laatste dagen, werd het maar een klein rondje. Geeft niets voor de kinderen, kunnen ze nog lekker rennen en spelen. De dag sluiten we af met een bakje patat waarna iedereen weer huiswaarts keert.

Tante Mariska heeft een nieuwe slaapbank gekocht die natuurlijk even uitgetest moet worden. Daan mag een nachtje logeren bij haar. Tim wil ook graag logeren maar dan bij oma Joke. Gezamelijk gaan ze met z’n allen naar de bioscoop. Wel ieders naar een andere film. Daan naar de ninya film en Tim naar Buurman&Buurman. De film van Daan was eerder afgelopen. Om het wachten wat aangenamer te maken, mocht hij bij de speelgoedwinkel een kadootje uitzoeken. Maar zodra Tim dat ziet… huilen dat hij geen kadootje heeft. Kunnen opa en oma niet achterblijven en kopen ook een kadootje voor Tim. Het was voor papa en mama ook wel eens fijn dat de kinderen uit logeren waren. Een avondje theater stond al gepland. Maar werd nu nog aangevuld met een hele dag genieten van het mooie weer, een lekkere lunch en bij het theater nog een geweldig diner! De volgende dag werd het weekend bij opa en oma afgesloten. We waren daar allemaal aanwezig om nog met z’n allen te eten. Daarna gingen Daan en Tim toch echt weer mee naar huis!

Moederdag valt dit jaar ook nog net in de mei vakantie. De jongens hebben weer heel wat moois geknutseld op school. Maar ik ben hoe dan ook trots op mijn kanjers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s