In beweging

16 mei 2018

Nauwelijks bekomen van de meivakantie, gaat Daan vandaag (dinsdag 15 mei) op schoolreisje. Met de bus gaan de groepen 3, 4 en 5 naar Speelpark de Swaan in Langedijk. Het grootste speelpark van Noord-Holland.

Lunch wordt verzorgt door school. Dat betekent tussen de middag lekker patat met een frikandel! Ze hebben ook allemaal een zwembroek mee. Er is een gedeelte om te kunnen pootje baden. En het weer leent zich er ook uitermate voor. Moe maar voldaan komen ze ’s middags weer terug met de bus.

Op school werken ze met thema’s. Het laatste thema voor de zomervakantie is het thema: ‘in beweging’. Dit wordt lekker sportief geopend op het schoolplein. Ook ouders zijn daarbij van harte welkom. Zodra alle klassen buiten op het schoolplein verzamelt zijn, komt er een juf die ze even warm laat dansen. Daarna gaan de ouders weer naar hun huis of hun werk en de kinderen krijgen in de aula nog een heel programma wat met beweging te maken heeft. Er gaan ook nog judo en boks clinics plaats vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s