Pinksterweekend 2018

21 mei 2018

Eind maart zijn opa Henk en oma Joke verhuist naar Zaandam. Ze zijn wat kleiner gaan wonen, wat beter is voor hun gezondheid en vitaliteit. Om iedereen te bedanken die toen heeft mee geholpen met de verhuizing, nemen ze iedereen mee uit eten. Helaas zijn er een paar die niet konden komen. Maar aan de andere kant hadden wij vandaag vrienden op bezoek, die natuurlijk ook van harte welkom waren. Zo zaten we dan uiteindelijk met 9 man aan een lange tafel bij pannenkoekenhuis de plas in Zaandam. Wat een heerlijke pannenkoeken! En voor de kinderen was er nog een speelkamer. Tim ging daar pas naar binnen als Daan ook ging. Blijkt maar weer eens dat hij andere kinderen nog steeds een beetje ‘eng’ vindt…

Op 2e pinksterdag is het de open boerderij dag. Een leuke dag om eens een kijkje te nemen op een boerderij en dan ook echt alles van dichtbij te kunnen zien. De jongens hebben op een tractor gezeten. We hebben een melk robot gezien. Er was koeien skippy, proeven van echte campina vla. En in de schuur stonden heel wat koeien die door onze jongens warden voorzien van een lekker maaltje gras. Ondanks de vele prikkels en de drukte konden ze beide op hun manier flink genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s