Vitamine P-Party

23 mei 2018

Onze gastouder Frida geeft elke jaar een vitamine P-Party. Gewoon om haar verjaardag te vieren, maar ook voor de gezelligheid. Alle kindjes waar ze oppast zijn welkom, maar ook kinderen die ooit bij haar zijn geweest en ook de ouders van de kinderen. De ‘P’ staat natuurlijk voor patat, maar ook voor proket en prikandellen.

Helaas waren er dit jaar niet zoveel mensen gekomen, maar dat mocht de pret niet drukken. Net zoals anders kost het enige moeite om de jongens weer mee naar huis te krijgen. Einde van de dag als ze moe worden, wordt vooral Tim erg druk. Met enige hulp van Frida krijg ik ze toch mee richting auto. Thuis hoeven ze natuurlijk geen eten meer na alle patat en frikandellen. Nog even laten spelen en dan toch maar snel naar bed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s