FancyFair 2018

30 mei 2018

Een jaarlijks terugkerend feest bij de jongens op school is de fancy fair. Een avond vol met spelletjes en lekker eten. Als afsluiting van de verschillende thema’s op school en het inluiden van de laatste periode voor de zomervakantie.

Ik was ook dit jaar weer gestrikt om samen met een andere moeder poffertjes te gaan verkopen. De opbouw van alle kraampjes is al gezellig! Nog even samen eten voordat de deuren open gaan.

De kinderen mogen eerst in hun eigen klas een strippenkaart ophalen. In verschillende klassen worden spelletjes gedaan, die hierop kunnen worden afgestreept.

Omdat ik poffertjes stond te verkopen waren opa en oma met papa mee. Zodra papa nog even gedag kwam zeggen, bleek Daan al bij opa in de auto te zitten. Hij kon de drukte niet meer aan en kan dat tegenwoordig ook goed aangeven. Wel wil hij dan zijn eigen plan trekken, zoals nu rechtstreeks naar de auto te gaan. Zonder iemand gedag te zeggen en het liefst zonder begeleiding van een ouder naar de auto te lopen. Zodra ik thuis kwam, lagen beide jongens al diep in slaap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s