Daan 7 jaar

11 juli 2018

Het verjaardag vieren van Daan begon al op zaterdag. Het kinderfeestje. Daan had 3 meisjes uit zijn klas uitgenodigd. Alleen meisjes, geen jongens deze keer op zijn verjaardag. Zelfs Tim was er niet. Die gaat met tante Mariska naar de bioscoop en blijft bij haar logeren.

Vanaf 12 uur waren de dames welkom. Ze kwamen alledrie ook bijna tegelijk binnen. Na een verjaardagsliedje en kadootjes uitpakken was het eerst tijd voor donuts en tosti’s. Iets voor eenen vertrok papa, Daan en de dames met de auto naar de bioscoop. Vergezeld van een popcorn en wat drinken hebben ze de incredebels 2 gekeken.

Na de film kregen ze nog wat lekkers mee voor thuis en werden ze weer thuis gebracht.

Zondag was Daan echt jarig. Onze kleine jongen is nu echt niet klein meer. Familie en vrienden kwamen vandaag.

En wat is Daan flink verwend. Heel wat lego en heel wat bonnen en geld, zodat hij zelf nog wat lego kan kopen. Het meest bijzondere kado is wel de lego ninjago boot. Een lego pakket wat eigenlijk bedoeld is voor kinderen tussen 9-12 jaar. Maandag zijn we begonnen met bouwen. Wat een werk, maar wat is Daan een echte Bouwmeester! Zoveel geduld en wat een technisch inzicht heeft deze jongen!

Woensdag trakteren op school. Voor de juffen hadden we lekkere chocolade en voor de kinderen een nep ijsje; een hoorntje gevuld met blauwe bessen en framboos, afgetopt met een muffin en een aardbei. Ook hier heeft Daan goed meegeholpen.

Uit school konden we de ninjago boot ook helemaal afmaken, wat een werk maar wat is hij mooi geworden!

Tim had vandaag juffen dag. Ook hij had voor de juffen een reep chocolade, ingepakt in een mooie tekening. Daarna met alle kleuters naar de speeltuin in het leeghwaterpark. De ochtend geëindigd met lekker patat.

Ik mocht hem om 13 uur bij de speeltuin ophalen. Omdat Daan natuurlijk nog op school was, ben ik met Tim van de speeltuin naar school gelopen. Eenmaal bij school storte hij in van de slaap. Helemaal moe van een ochtend in de buitenlucht lekker ravotten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s