MRI

18 januari 2019Vandaag een MRI scan bij Daan.Vanwege langdurige hoofdpijn klachten, maar ook om een oorzaak uit te sluiten voor zijn korte lichaamslengte. Daan is een kanjer!!! De hele tijd goed stil gelegen. Mede dankzij de goede voorbereiding gisteren al in het ziekenhuis.

25 januari 2019

Vanmorgen met Daan bij de huisarts geweest. Was rennend tegen de deurklink van de schuifdeur gekomen, met zijn gezicht….. flinke blauwe plek en schaafwond.
Kinderarts heeft gebeld terwijl we bij de huisarts waren. Op de voicemail; Geen afwijkingen te zien op de MRI. En dat ze nog terug gaat bellen. Half 3 heb ik nog weer gebeld. Toen zat ze midden in het spreekuur. Nog steeds aan het wachten tot dat ze belt….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s