Paarse krokodil

4 april 2019

Er lag al een tijdje een machtiging klaar voor de fysio van Daan, bij de hua. Hij is het niet zo eens met de regeltjes… vorige keer had hij al ‘paarse krokodil’ erbij geschreven, nu heeft hij er zelfs een stempel voor gekocht! Ik laat al de fysio zelf om de machtiging vragen, omdat ik al klaar was met gezeur van de hua, moet ik dit even goed zelf ophalen en dan zie ik dit! Daar wordt ik dan weer zo moe van….

“Het begrip paarse krokodil is afkomstig van een televisiereclamespot in 2004 van verzekeringsmaatschappij OHRA. Vervolgens is het begrip uitgegroeid tot een metafoor voor overdreven en klantonvriendelijke bureaucratie
en regelzucht.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s