Been van Tim

28 mei 2019

Vanmorgen Tim gillend van de pijn (in zijn rechterbeen) wakker geworden. Zie en voel niets aan zijn been. Geen koorts. Bij schaal van 0 tot 10, geeft hij een 12 aan qua pijn. Paracetamol gegeven en toch naar Frida gebracht. Vooral lopen geeft veel pijn. Op dat moment een 10 qua pijn. Krijg later app van Frida dat Tim bij haar thuis is gebleven. Stond met tranen in zijn ogen bij zijn juf. Vanaf mijn werk huisarts gebeld. Kon om half 4 terecht bij spoed spreekuur.

Haal ik Tim op bij de gastouder, weer volop praatjes en zo goed als geen pijn meer. Toch wel naar de huisarts gegaan. Verhaal lijkt op een heupontsteking, maar vind hij niet na lichamelijk onderzoek. Mocht hij weer pijn krijgen, dan paracetamol. Bij ergere klachten of koorts, weer de huisarts bellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s