Opgelicht….

6 juni 2019

Hieronder het hele verhaal. Ik heb nu aangifte gedaan bij de politie voor oplichting. Daarnaast melding gemaakt op websites zoals radar, kassa en opgelicht. Hopelijk zijn er niet meer mensen de dupe geworden….

Door mijn gastouder getaged op een fb bericht van fantautischtisch. Gaat om verkoop van armbandjes die kinderen met autisme goed kunnen gebruiken. Zo kunnen ze non verbaal laten zien of ze aanspreekbaar zijn, of liever met rust gelaten worden. 1 besteld (15 euro) voor mijn zoon, op 8 nov 2018. Via Messenger betalingsgegevens doorgekregen;
Mijn gegevens zijn: F.L Paijers
NL45 INGB 0661 0610 00

Graag uw gehele naam als omschrijving doen, zodat we precies weten om wie het gaat! ❤️

De bestelling zal rond 10 december binnen komen bij u! Omdat dit iets later dan verwacht is, doen we er iets extra’s bij als ongemak! ❤️

16 dec nog niets ontvangen. Via Messenger contact proberen te zoeken. Fb pagina heeft geen website, geen email of andere contact gegevens.

Krijg dit terug;
Ik ben sinds kort weer op Messenger, heb een auto ongeluk gehad 2 weken geleden waardoor ik moest rusten
ik wilde zeggen dat de armbandje vandaag op de post is gegaan!

Heel toevallig net op de post gegaan…. Toen vertrouwde ik het al niet meer.

Lang verhaal kort. Armbandje hebben we natuurlijk nooit ontvangen. Via Messenger nu ook geen contact meer mogelijk.

Dat ik me geld kwijt ben, vind ik nog niet eens het ergste, maar dat iemand zijn geld probeert te verdienen over de rug van autistische kinderen maakt mij gewoon woest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s